Patiëntportaal

In dit digitale patiëntportaal kun je gemakkelijk jouw zorgdossier inzien. Zo heb je een helder overzicht van al jouw eerdere en toekomstige afspraken bij jouw huisarts. Ook kun je zien welke medicijnen je gebruikt (hebt), test- en labuitslagen inzien en kun je online een (digitale) afspraak maken met je huisarts.

Fysieke afspraak maken

Als je een fysieke afspraak wilt maken met jouw huisarts, kun je dit hieronder digitaal regelen. Je kunt hiervoor ook onze app gebruiken. Via deze afspraakbutton maak je dan een afspraak om naar de praktijk te komen.

Als je graag wil dat je huisarts bij je op huisbezoek komt, kun je dit telefonisch afspreken via de doktersassistent(e). Een digitaal consult kun je via dit patiëntportaal plannen onder het kopje e-Consult.

Afspraak maken

Herhaalrecept

Gebruik je bepaalde medicijnen altijd of voor langere tijd? Dan kun je digitaal een herhaalrecept opvragen. Je kunt je medicijnen met dit recept ophalen bij het apothekersuitgiftepunt in ons gezondheidscentrum.

Herhaalrecept aanvragen

Uitslagen bekijken

Als je recent een bloedonderzoek of een ander onderzoek hebt laten uitvoeren door jouw huisarts, dan kun je de uitslagen hiervan digitaal bekijken.

Bekijk jouw uitslagen

e-Consult

Als je niet in staat bent om naar de praktijk te komen of het prettiger vindt om een consult op afstand te hebben met je huisarts, dan kun je een e-Consult aanvragen. In plaats van een fysieke afspraak op de praktijk, kun je dan videobellen met je huisarts en je vraag of klacht bespreken.

Plan een e-Consult

Jouw huisarts in Blaricum en Huizen

Schrijf je in als nieuwe patiënt of maak direct online een afspraak met jouw huisarts
Geen reviews gevonden.