De praktijk

Jouw plek voor eerstelijnszorg
Gooise Huisartsen brengt primaire gezondheidszorg dichtbij. In onze praktijk kun je dan ook terecht voor al jouw eerstelijnszorg.

Bloedprikken

Ook voor bloedprikken kun je bij ons terecht. Hiervoor kun je, op afspraak, elke dinsdag, woensdag en donderdag terecht. Zo hoef je dus niet meer naar het ziekenhuis of de prikpost.

Aanvullende onderzoeken

Omdat we samenwerken met een flink aantal specialisten, kun je bij ons ook diverse aanvullende onderzoeken laten doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten maken van een hartfilmpje of een longfunctietest.

Apothekersuitgiftepunt

In ons gezondheidscentrum kun je bij het apothekersuitgiftepunt jouw medicijnen op (herhaal)recept afhalen. Het afgiftepunt is een onbemande zelfservice-apotheek, door simpelweg je recept te scannen, kun je snel en veilig je medicijnen ophalen wanneer het jou uitkomt.

De digitale praktijk

Wij houden onze zorg zo laagdrempelig mogelijk. Daarom kun je veel gezondheidszaken regelen via onze app. Zo kun je online een afspraak maken wanneer je maar wilt, je eigen medisch dossier inkijken en herhaalrecepten aanvragen. Ook kun je je huisarts een korte medische vraag stellen en een foto meesturen. Je krijgt dan binnen drie werkdagen een reactie. Handig, als je bijvoorbeeld even niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen. Maakt u gebruik van het zogeheten 'econsult', hou er dan rekening mee dat het niet de bedoeling is om dezelfde vraag telefonisch ook beantwoord te krijgen.

Jouw huisarts in Blaricum en Huizen

Schrijf je in als nieuwe patiënt of maak direct online een afspraak met jouw huisarts
Geen reviews gevonden.